Venteliste

AKF Koncernen udlejer beboelsesejendomme i hovedstadsområdet. Du kan blive skrevet op på ventelisten til en lang række af AKF Koncernens boliger. Vilkårene og priserne for at blive skrevet op afhænger af hvilken ejendom, du ønsker en lejlighed i. Her på siden kan du læse mere om de enkelte krav. Brug menuen i venstre side for at skrive dig op.

Venteliste hos FO Ejendomme A/S

FO Ejendomme A/S er en del af AKF Koncernen. For boligerne under FO Ejendomme A/S gælder det, at medlemmer af en LO, FTF eller AC-fagforening har fortrinsret til boligerne. Medlemskab skal dokumenteres, både ved opskrivning og ved accept af tilbud om bolig. Du vil derfor blive bedt om at uploade dokumentation i form af kvittering for indbetalt kontingent for indeværende måned i forbindelse med, at du udfylder opskrivningsblanketten.

Du kan finde listen over godkendte fagforbund her.

Det koster kr. 250,- at blive skrevet på ventelisten. Du får automatisk tilsendt et girokort fra Nets, som du med fordel kan tilmelde til PBS. Betalingen skal ske i den førstkommende måned. Hvert år opkræver vi et ajourføringsgebyr på kr. 150 ,- for at stå på ventelisten. Gebyret opkræves første gang et år efter opskrivningsdatoen.

Vil du skrives på den interne venteliste, skal du angive dit nuværende lejemålsnummer under punktet ”Fortrinsret”. Opskrivningen er gratis.​

Blanketten for opskrivning til FO Ejendomme A/S boliger finder du her.

 

Opskrivning til AKF Koncernens øvrige ejendomme

Er du interesseret i en lejlighed i en af AKF Koncernens øvrige ejendomme, er det muligt at blive skrevet på en venteliste. Vi har åben for opskrivning til lejlighederne i følgende ejendomme:

Det koster kr. 250,- at blive skrevet på ventelisten. Du får automatisk tilsendt et girokort fra Nets, som du med fordel kan tilmelde til PBS. Betalingen skal ske i den førstkommende måned. Hvert år opkræver vi et ajourføringsgebyr på kr. 150 ,- for at stå på ventelisten. Gebyret opkræves første gang et år efter opskrivningsdatoen..

Når vi har en ledig lejlighed, udsender vi en forespørgsel om bolig til de, der er skrevet op på ventelisten. Forespørgsel udsendes

Blanketten til AKF Koncernens øvrige ejendomme finder du her.

 

Opskrivning til studieboligerne i “Fællesskabet” Trekroner.

Det er gratis at blive skrevet på vores interesseliste til studieboligerne i Trekroner. Du kan læse mere om boligerne her og opskrive dig med navn og e-mailadresse.

 

Vil du gerne vide mere?

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål her på siden, så kan du altid skrive eller ringe til os. Drejer din henvendelse sig om din placering på ventelisten, ændringer af dine stamoplysninger og ændringer af dine boligønsker, så benyt vores online blanketter. Disse henvendelser kan ikke besvares telefonisk.

Har du spørgsmål?

+ 45 38 10 21 07