Familieboliger med attraktiv beliggenhed

På Skansevej 81 i Hillerød forventer AKF Koncernen at etablere ca. 28 nye boliger fordelt på to etagebygninger. Bygningerne er placeret således, at de virker som en naturlig forlængelse og afslutning på Lærkeparkens struktur.

Langs bygningen mod vest etableres en rampe, der skaber niveaufri adgang til de boliger, der ligger længere nede i landskabet. Som det ses på visualiseringen, trapper etagerne ned for at følge det naturlige landskab og minimerer behovet for at regulere terrænet.

Projektet forventes færdig opført i efteråret 2020.

Gode funktionelle lejligheder

Vi har gjort os umage med at skabe gode, funktionelle lejligheder. De er af størrelser der passer til de boligsøgende i Hillerød og særligt i dette område. Stue, køkken og dagligstue strækker sig hele vejen gennem bygningen og skaber, med store vinduespartier, gode lysforhold og et tæt forhold til de grønne omgivelser. Alle lejligheder i stueetagen får en privat have, mens lejlighederne på de øvre etager har en privat, vestvendt altan i forlængelse af køkken-alrummet. Udover de private udearealer har beboerne adgang til et stort, grønt fællesareal.

Fællesarealerne er placeret i det nordvestlige hjørne af grunden på den fladeste del. Her er der åbent og lysforholdene er gode. Samtidig er arealet beskyttet af bygningerne og træerne/ beplantningen mod vest. Der er udsyn til fællesarealerne fra lejlighederne – udearealerne opfordrer til beboer-fællesskab og skaber samtidigt et trygt og sikkert miljø.