Bo, hvor du mærker byens puls

Rentemesterhaven er skabt med ­ønsket om at udvikle et trygt og attraktivt sted at bo i byen. Bebyggelsen bidrager positivt til et spændende urbant bybillede og indeholder kontorer, liberale erhverv og boliger med unikke kvaliteter. I gadeplan flankerer kontorernes transparente glasfacader og eksisterende træer færdslen langs Rentemestervej og Glasvej, mens lejlighederne ligger placeret på 1. til 4. sal og således er hævet over trafikken på gaderne.

Lejlighederne fremstår moderne, udført i materialer i høj kvalitet, fleksible og lyse. De er rummelige og indeholder både spise-, ophold- og køkkenzone, soveværelse, værelse samt toilet. I forlængelse af lejlighederne tilbyder altan eller privat taghave ekstra rumlighed mod havesiden. Samlet set danner Rentemesterhaven en smuk ramme om hverdagens aktiviteter og familieliv, både ude og inde.

Om Nordvest

Kvarteret ved Rentemestervej gennemgår i øjeblikket en stor og markant forvandling. I dag har kreative folk for længst fået øje på Nordvest, og netop kvarteret omkring Rentemestervej og de tilstødende veje er som et epicenter for den omvæltning, bydelen gennemgår. Her mærker man, at kreativiteten og initiativerne bobler. Bydelen rummer et væld af kulturtilbud, og Rentemesterhaven ligger tæt på naturskønne omgivelser, indkøbsmuligheder og gode kollektive trafikforbindelser.