Ideel beliggenhed ved søen

Boligerne ved Lysalleen runder byggerierne i Trekroner Vest af. De nye boliger får en stor forskellighed i kraft af deres placering i en vifte og gennem deres indretning. Alle boliger udstyres med private altaner/terrasser i stueplan, så man har et privat uderum. Mange lejligheder får desuden karnap mod øst, hvor man kan nyde formiddagslyset og udsigten over Trekroner Sø, mens områdets tre nordlige boligrækker får store fælles tagterasser med udsigt over Trekroner sø.

Boligerne har niveaufri adgang via elevator og også adgang via trapper. De udmærker sig med stor iboende fleksibilitet, så det er muligt at flytte vægge og få færre eller flere soveværelser. Boligerne kan også inddeles i delelejligheder med soveværelser og fælles køkken og opholdsrum.

De faldende spring i niveauer, de store træer og lave bøgebuske giver enkle overgange mellem boligernes private område og de grønne fællesarealer. Kantzonerne mellem facaderne og de fælles grønne strøg værner om boligernes privathed, uden at det påvirker de grønne rums fælles karakterer. Der vil desuden være fælleshus med stort forsamlingslokale med direkte forbindelse til tagterrasse, fælleskøkken og erhverv.

Salget starter ultimo 2017.

Om Trekroner

Trekroner har igennem de seneste 10 år været i en rivende udvikling med nye lejlighedskomplekser, ny renovering af Trekroner Station, virksomheder, institutioner og spændende nye boliger for byens borgere.

​Med plads til ca. 5000 arbejdspladser og 2400 boliger repræsenterer Trekroner en langsigtet satsning for Roskilde kommune. Udover at danne rammen om 15.000 dagligt studerende, er Trekroner også kendt for sine naturskønne omgivelser og attraktive boliger, som især har trukket mange børnefamilier til. Her er lys og luft, og det er sikkert for hele familien at færdes i området. Der er god plads til leg, motion og hyggelige gåture i den skønne natur og mellem de arkitektoniske smukke og varierede byggerier.

Her er gode kollektive transportmuligheder, skoler, børneinstitutioner og fritidsaktiviteter inden for kort afstand samt cykelvenlige stier, som gør det muligt at komme på kryds og tværs af Trekroner på kort tid. Desuden er der en direkte cykelrute mellem Trekroner og Roskilde centrum, hvor der er gågader, parker, havn, kultur og meget andet.

​Trekroner Station tager dagligt imod ca. 6.000 kunder. Her standser mere end 94 tog hver dag med ca. fire tog i timen i retning mod København og Roskilde; og tilsvarende i den modsatte retning med enten Holbæk, Kalundborg eller Ringsted som endestationer. Turen til København tager ca. 25 min.