Ideel beliggenhed ved Trekroner Sø

Nordens Søpark ved Trekroner Søen er et nyopført boligprojekt, med 123 attraktive familieboliger. Alle boliger udstyres med private altaner/terrasser i stueplan, så man har et privat uderum. Mange lejligheder får desuden karnap mod øst, hvor man kan nyde formiddagslyset og udsigten over Trekroner Sø, mens områdets tre nordlige boligrækker får store fælles tagterasser med udsigt over Trekroner sø.

Boligerne har niveaufri adgang via elevator og også adgang via trapper. De udmærker sig med stor iboende fleksibilitet, så det er muligt at flytte vægge og få færre eller flere soveværelser. Boligerne kan også inddeles i delelejligheder med soveværelser og fælles køkken og opholdsrum.

De faldende spring i niveauer, de store træer og lave bøgebuske giver enkle overgange mellem boligernes private område og de grønne fællesarealer. Kantzonerne mellem facaderne og de fælles grønne strøg værner om boligernes privathed, uden at det påvirker de grønne rums fælles karakterer. Der vil desuden være fælleshus med stort forsamlingslokale med direkte forbindelse til tagterrasse, fælleskøkken og erhverv.

Varme betales á conto pr. måned sammen med huslejen, og forbrug opgøres og afregnes en gang årligt.

El betales direkte til leverandøren, og vand og varme betales én gang om året efter afregning af forbrug i de enkelte lejemål. Der opkræves et månedligt á conto beløb. Boligerne er klargjort til tilslutning af internet og TV.

Boligerne udlejes umøblerede. Køkkenet er udstyret med ovn, keramiske kogeplader, emhætte, køle- fryseskab og opvaskemaskine. Der kan installeres vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset.

123 attraktive familieboliger

  • 2-, 3- og 4-værelses lejligheder
  • Tæt på natur og friluftsaktiviteter
  • Tæt på skole, indkøbsmuligheder og offentlig transport
  • 20 min. til Københavns Hovedbanegård fra Trekroner St.
Venteliste

Skriv dig op!

Kontakt os og hør nærmere

+45 38 10 21 07