Moderne rummelige punkthuse i hjertet af Lærkeparken

Lærkeparken er centralt beliggende i Hillerød tæt på natur, motorvejsnet, indkøbsmuligheder og offentlig transport. Lærkeparkens punkthuse er omfattet af et storstilet renoverings- og istandsættelsesprojekt, der vil modernisere og forskønne området.

Foruden opførelsen af punkthusene, renoverer vi udearealerne, facaderne på det eksisterende byggeri og opfører en ny tag-etage på Lærkeparkens B-blokke.

Punkthusene har alt det som moderne familieboliger bør have: God planløsning, god størrelse og en god beliggenhed. Punkthusene består af 56 familieboliger i størrelsen 2-4 værelser.

Varme betales á conto pr. måned sammen med huslejen, og forbrug opgøres og afregnes en gang årligt.

El betales direkte til leverandøren, og vand  og varme betales én gang om året efter afregning af forbrug i de enkelte lejemål. Der opkræves et månedligt á conto beløb. Boligerne er klargjort til tilslutning af internet og TV. Med i huslejen er YouSee’s grundpakke, men større TV-pakker kan tilkøbes hos leverandøren.

Boligerne udlejes umøblerede. Køkkenet er udstyret med ovn, keramiske kogeplader, emhætte, køle- fryseskab og opvaskemaskine. Der kan installeres vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset.

Punkthus 4: forventet indflytning 15. februar 2018

Punkthus 3: forventet indflytning 1. marts 2018

Punkthus 2: forventet indflytning 1. maj 2018

Punkthus 1: forventet indflytning 1. juni 2018

 

 

Venteliste

Bliv skrevet op på ventelisten til lejlighederne i Lærkeparkens punkthuse

Kontakt os og hør nærmere

+45 38 10 21 07