113 studieboliger i Trekroner

Fællesskabet er navnet på AKF Koncernens nye studieboliger i Trekroner. De 113 lejligheder står klar til indflytning i februar 2020. Vores ambition er at skabe et miljø, der giver de studerende de bedste rammer og betingelser for et godt studieliv. Vi ønsker at skabe et byggeri , der bringer de studerende sammen. Hvor man knytter nye venskaber og danner gode relationer. Lejlighederne har eget bad og toilet, men Fællesskabet er også indrettet med et stort fællesområde, tv-lounge og spisesal. Der er grupperum der kan bookes til studiearbejde eller andre møder. F.eks. til møder i Fællesskabets forskellige råd og udvalg. På hver etage er der desuden store opholdsaltaner, hvor man kan nyde solen.

Bygning og arkitektur kan skabe rammerne om et rart sted at bo, men det er Fællesskabets beboere der skaber den gode kultur. Som udlejer vil vi lægge sjæl og energi i at opbygge sociale aktiviteter, der bæres af Fællesskabets beboere. Det kunne være festudvalg, fællesspisning, spilaftener, bogklubber osv.

Skriv dig op

Byggeriet er færdigopført i februar 2020, men du kan allerede nu skrive dig op til en af lejlighederne. Så vil du stå først i køen, når vi går i gang med at tegne kontrakter. Du skal være aktiv studerende og kunne fremvise gyldigt studiekort på det tidspunkt, hvor kontrakten underskrives.

Alle studerende, elever og lærlinge kan skrive sig op.

Lyse lejligheder og stort fællesareal

  • 113 studieboliger
  • Fælleskøkken
  • Loungeareal
  • Fælles vaskeri
  • Store altaner
  • 5 min fra Roskilde Universitet
Venteliste

Skriv dig op!

Kontakt os og hør nærmere

+45 38 10 21 07