Erhvervsinvesteringer

AKF Invest CPH’s formål er at besidde ejerandele i andre investeringsselskaber og –fonde, såvel direkte noterede som unoterede aktier i danske erhvervsvirksomheder, og derigennem øge tilførslen af risikovillig, ansvarlig kapital til fremme af produktion, eksport og beskæftigelse i Danmark.

Endvidere har selskabet til formål at eje andre former for værdipapirer, samt at investere i ejendomme og ejendomsprojekter direkte som indirekte via ejendomsfonde eller samarbejde med andre ejendomsselskaber

​Porteføljevirksomhederne kan spænde vidt, men fælles for dem er, at de har potentiale for videreudvikling, af primært danske arbejdspladser. Det kan være en udvikling af ledelsesniveauet i virksomheden, et skub i retning af øget eksport gennem rådgivning, eller måske en højere takt i virksomhedens produktudvikling.

 

Vores nuværende investeringer:​

 

11-01-2019

AKF Invest: Industri Udvikling IV K/S sælger aktierne i NSE Holding ApS

Industri Udvikling har solgt sine aktier i Nordic Sense (NSE Holding ApS).

Industri Udvikling har siden november 2016 ejet 46% af aktierne i Nordic Sense A/S, der udvikler og producerer produkter til personlig pleje, skønhed og desinficering m.m.

11-01-2019

AKF Invest: Axcel IV K/S sælger aktierne i Mita-Teknik

Efter seks års ejerskab af Mita-Teknik har Axcel indgået aftale om at sælge virksomheden til partneren og minoritetsejeren, familien Andersen.

Mita-Teknik er en førende virksomhed inden for styringskoncepter til vindmølleindustrien med hovedsæde i Rødkærsbro.

Kontakt os

 

Bispevej 2
2400 København NV
Danmark

+45 3810 2107
info@akfinvest.dk
29537860